top of page

Over ons

Welkom bij RoRi Kozijnen. Wij zijn al meer dan 30 jaar leverancier van dakkapellen, deuren en kozijnen.

Wij zijn RoRi Kozijnen. Al bijna 30 jaar leveren wij dakkapellen, kozijnen en deuren in de wijde omgeving van Nijmegen, Den Bosch en Apeldoorn. Wij werken uiteraard alleen met hoogwaardige materialen voorzien van verschillende keurmerken zoals het KOMO-keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Voor al uw vragen en wensen hebben wij een oplossing. Wij zien u als partner en werken graag met u samen om zo tot het beste resultaat te komen. Daarbij zorgen wij ervoor dat alles helder en duidelijk is. Wij komen bij u langs om alles te bespreken en om de situatie te bekijken en nauwkeurig op te meten.

Zo kunnen wij u het beste advies geven en wij gaan niet weg voor alles duidelijk is.

U zult bij ons niet voor verrassingen komen te staan. Wij maken bij u meteen een offerte, waar u uiteraard rustig over na mag denken. Na de opdrachtbevestiging, zorgen wij voor een snelle doorlooptijd. Wij dragen er zorg voor dat alles helder is, vanaf ons eerste bezoek bij u tot aan de aflevering. U zult nooit voor extra kosten komen te staan of verrassingen achteraf.

cropped-header-origineel1_edited_edited.

Kozijnen

De kozijnen die wij leveren zijn maatwerk, zodat het precies aansluit bij uw huis en uw wensen. U kunt bij ons terecht voor kunststof kozijnen, maar uiteraard kunnen wij ook kozijnen van aluminium of hout leveren. Al onze kozijnen zijn van Nederlands fabricaat, zo bent u ervan verzekerd dat de kozijnen die u krijgt aan alle kwaliteitseisen voldoen.

Dakkapellen

De dakkappelen maken wij zelf in onze fabriek. Niets is daarbij standaard, alles wordt speciaal voor uw situatie op maat gemaakt. Hierdoor kunnen wij voor elke situatie wel een passende dakkapel bieden. Alles kan, niets is ons daarbij te veel.

Gecertificeerd

Alle materialen die wij gebruiken zijn voorzien van verschillende certificaten. Zo zijn al onze producten voorzien van het KOMO-keurmerk, het Politiekeurmerk Veilig Wonen en het SKG-certificaat.

Voordelig

Wij monteren kunststof kozijnen volledig tochtvrij, hierdoor is deze oplossing ruim 40% voordeliger dan andere kozijnen.

Maatwerk

Elke situatie en elk kozijn is uniek. Wij leveren alleen maatwerk en maken de dakkapellen zelf in onze eigen fabriek.

Kwaliteit

Wij leveren de allerbeste kwaliteit; al onze producten zijn voorzien van het KOMO-keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

bottom of page