top of page

Kozijnen

Of u nu op zoek bent naar kunststof kozijnen, houten kozijnen of kozijnen van aluminium, RoRi Kozijnen kan het allemaal leveren

De kozijnen die wij leveren zijn maatwerk, zodat het precies aansluit bij uw huis en uw wensen.

U kunt bij ons terecht voor kunststof kozijnen, maar uiteraard kunnen wij ook kozijnen van aluminium of hout leveren. Al onze kozijnen zijn van Nederlands fabricaat, zo bent u ervan verzekerd dat de kozijnen die u krijgt aan alle kwaliteitseisen voldoen.

Kunstof kozijnen

De meest gekozen oplossing voor kozijnen is kunststof. Dit materiaal is ruim 40% voordeliger dan andere materialen, mits het goed tochtvrij gemonteerd is. Uiteraard zorgt RoRi Kozijnen voor een perfecte, tochtvrije afwerking van uw nieuwe kozijnen.

 

Houtverbindingslook

Ook alle kozijnen worden speciaal voor u op maat gemaakt, er komt geen standaardwerk aan te pas. We kunnen aan al uw wensen voldoen. Er is met kunststof kozijnen dan ook een heleboel mogelijk. Zo hebben traditionele kunststof kozijnen een schuine las, maar bij RoRi Kozijnen kunt u ook kunststof kozijnen krijgen met een rechte las, zoals gebruikelijk is bij houten kozijnen. Deze afwerking wordt een houtverbindingslook (HVL) genoemd. RoRi Kozijnen is de enige die kunststof kozijnen met HVL onder het KOMO-keurmerk kan aanbieden.

Voor wij uw nieuwe kozijnen plaatsen, demonteren wij uw oude kozijnen. Deze kozijnen voeren wij ook weer voor u af, zodat u daar niet over na hoeft te denken.

Checklist

  • Kozijnen van Nederlands fabricaat

  • Voorzien van KOMO-keurmerk

  • Montage d.m.v. stelkozijnen

  • 10 garantie op montage en kozijnen

  • Eigen en snelle servicedienst

  • Kozijnen uit eigen fabriek

bottom of page