top of page

Materialen

Kunststof

Kunststof is het meest gebruikte materiaal voor kozijnen. Wij raden u dan ook aan om te kiezen voor kunststof kozijnen. Het is voordeliger dan hout of aluminium en het is een flexibel materiaal om mee te werken. Er zijn veel meer mogelijkheden mee en kunststof kozijnen zorgen voor mooiere oplossingen. Ook is het mogelijk om een kunststof kozijn een look te geven die op hout lijkt; de houtverbindingslook.

Voor onze kunststof kozijnen maken wij gebruik van hoogwaardig PVC van onze partner Gealan; Europees marktleider op kunststof gebied. Deze kozijnen zijn uiteraard voorzien van het KOMO-keurmerk en voldoen aan de laatste Nederlandse richtlijnen en normen.

Wij kunnen nu ook het houtnerffolie van Realwood leveren.

Hout

Op verzoek kunnen wij uiteraard ook houten kozijnen leveren, bijvoorbeeld wanneer u in een oud huis woont waar houten kozijnen beter bij passen. Voor houten kozijnen maken wij gebruik van duurzaam hardhout. Standaard worden deze kozijnen geseald en gegrond, voor een optimale lange levensduur. Wilt u dat de houten kozijnen de uitstraling van uw huidige houten kozijnen hebben? Dat kunnen wij voor u verzorgen door middel van de nieuwste freesmethodes.

Aluminium

Naast kunststof en houten kozijnen, kunnen wij u ook aluminium kozijnen leveren. Deze oplossing wordt veelal gebruikt bij winkelpanden. Aluminium kozijnen hebben weinig onderhoud nodig. Uiteraard voldoen ook onze aluminium kozijnen aan de laatste normen en richtlijnen.

bottom of page