Voordelen van kunststof kozijnen?

Kunststof kozijnen is de meest gekozen oplossing wanneer men nieuwe wilt. Het is voordeliger en onderhoudsarm. Maar wat zijn nog meer voordelen van kunststof kozijnen? Waarom kiezen voor kunststof?

Kunststof kozijnen

Een van de grootste voordelen van kunststof kozijnen is dat deze op zowel de lange als korte termijn voordeliger zijn dan hout of aluminium. U kunt zo tot wel 40% besparen. Dit komt onder andere doordat het nagenoeg onderhoudsvrij zijn en voor een goede isolatie zorgen.

Isolatie

Bij kunststof wordt gebruik gemaakt van zogenaamde luchtkamers. Dit zorgt voor een optimale isolatie. Koude lucht blijft buiten en de warmte binnen, zeker in combinatie met isolerend glas. U kunt hiermee ook besparen op uw stookkosten.

Sterk en veilig

Een kunststof kozijn is verstevigd met metaal en daarmee dus extra stevig. Wanneer u kiest voor hang- en sluitwerk met een politiekeurmerk, hoeft u zich ook geen zorgen te maken over inbrekers. Kunststof kozijnen hebben een levensduur van zeker 50 jaar en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden.

kunststof kozijnen met houtverbindingslookDesign

Een kunststof kozijn zorgt voor een strak design in huis. Niet iedereen houdt hiervan. Gelukkig is het ook mogelijk om voor een houtnerfstructuur en houtverbindingslook (HVL) te kiezen. Zo heeft u de voordelen van kunststof, maar het uiterlijk van een houten kozijn.

Het voordeel van RoRi Kozijnen

Als u kiest voor RoRi Kozijnen, kiest u voor kwaliteit en zekerheid. RoRi is de enige die kunststof kozijnen met HVL onder het KOMO-keurmerk aanbiedt. Daarnaast demonteren wij eerst uw oude voor wij de nieuwe plaatsen. We voeren de oude ook voor u af. Zo kunt u direct genieten van uw nieuwe, kunststof kozijnen.